Het Broodlokaal is in augustus 2009 opgericht door Jeanet van Echtelt. Jeanet, eigenlijk econoom, heeft altijd al een grote passie voor lekkernijen gehad en uiteindelijk heeft dit zich geuit tot het openen van het Broodlokaal.
Jeanet is opgegroeid op de boerderij en heeft hier de liefde voor gezelligheid, natuurlijke smaken, duurzaamheid en hard werken met de paplepel ingegoten gekregen. Daarnaast is hier haar liefde voor erg lekker eten ontstaan. Deze liefde voor deze kenmerken, en vooral die voor het lekkere eten, zijn ook terug te vinden bij de andere medewerk(st)ers in het Broodlokaal.
Naast de vele vertrouwde gezichten zul je hier ook vaak nieuwe gezichten tegenkomen, van meerdere middelbare scholen en speciaal onderwijs lopen bij het Broodlokaal stagiaires mee. Zij lopen niet alleen rond maar werken keihard mee en brengen vaak leuke nieuwe ideeën mee.
Sinds 1 juni hebben we een digitale menukaart via QR die je ook kunt gebruiken voor take away bestellingen (vanuit een verwarmde stoel voor het broodlokaal of vanuit huis etc.) richt je camera op de QR, open het menu en plaats en betaal je bestelling
Sluiten