Wat we doen

Wat we doen is simpel. We bereiden heerlijke koffie en maken de lekkerste clubsandwiches, boterhammen, salades en soepen, jams en bakken de heerlijkste koeken, taarten en andere lekkernijen. Dit alles maken we zoveel mogelijk zelf, het liefst van lokale en biologische ingrediënten. We bereiden alles met ontzettend veel liefde maar zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Waarom? Omdat dat écht lekker is!
Dit alles doen we in onze open keuken, dan kun je ons lekker aan het werk zien terwijl jij om de keuken heen geniet van een goede kop koffie.

Smorgens kun je bij ons ook een los brood van de plank of croissantjes kopen. Lukt het je niet om vroeg te komen dan kun je beter (telefonisch) een brood bestellen ander grijp je mis en hebben we alle broden al gebruikt voor onze lunchbestellingen.

Je kunt ook op andere manieren en locaties genieten van het Broodlokaal. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om je verjaardag te vieren bij het Broodlokaal? Of zou je op je werk willen genieten van een lunch verzorgd door het Broodlokaal?

Koffie

het Broodlokaal schenkt Illy koffie omdat we gemerkt hebben dat onze gasten hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de koffie. Niet alleen aan de kwaliteit van de bonen maar ook aan de wijze waarop de koffie en melkschuim bereid is.

Door middel van continue bijscholing van de barista’s van Illy willen wij ervoor zorgen dat onze koffie altijd verrukkelijk smaakt. Ook hebben wij voor Illy gekozen omdat wij en onze gasten duurzaamheid belangrijk vinden.

Kom ook lekker bij ons je dag beginnen met een heerlijk kopje koffie en een (stukje) krant!

High tea

Wie kent het tegenwoordig niet? Gezellig én lekker tafelen met je zus, moeder en schoonmoeder, vriendin, buurvrouw of verras je broer, vriend, vader of buurman! Bij het Broodlokaal kunnen jullie samen genieten van allerlei lekkernijen in een sfeervolle ruimte met onbeperkt heerlijke kopjes thee.

We schenken thee van het luxe merk 'Or Tea?'. Deze thee komt voort uit millennia oude Chinese tradities en krijgt een nieuw jasje door de unieke hedendaagse kunst die elke verpakking siert.

het Broodlokaal

Onze High tea compleet bestaat uit onbeperkte thee, 2 halve puntjes taart, 4 soorten koek, 2 bonbons/ chocola, een scone met cream en zelfgemaakte  jam. En een sandwich in 2 delen, de ene helft met homemade eiersalade, de ander met gerookte zalm. Voor € 22,95 p.p.

De High tea zoet is gelijk aan de High tea compleet maar dan zonder de sandwich, voor € 15,95 p.p.

Graag wel even van te voren reserveren!

Lunchcatering

Bij het Broodlokaal zijn we ook elke dag druk met lunchcatering. Voor vele bedrijven maken we met grote regelmaat de lunch klaar: vooral de clubsandwiches zijn erg in trek, maar ook de 2 laagse business clubsandwiches en de belegde boterhammen worden dagelijks bezorgd bij vele bedrijven in Zeist en omstreken. Gezond en écht lekker!

Wij mogen veel bijzondere bedrijven tot onze klantenkring rekenen en vaak ook al vanaf het eerste uur. Bent u geïnteresseerd in lunchcatering van het Broodlokaal? Neem vooral eens contact met ons op!

Het Broodlokaal helemaal voor jezelf?

Ben je op zoek naar een mooie, grote, sfeervolle locatie om een gesloten bijeenkomst te houden? Zoek niet verder!
Het Broodlokaal is de ideale ruimte en is elke avond te huren vanaf 17.30. Het is makkelijk te bereiken op de Slotlaan in Zeist en er is ruimte voor maximaal 45 mensen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.